Affiche & Programma Waar Wanneer Contact Geschiedenis Bands info & links vorige jaren Affiches & fotos sponsors

15.00 - Squeezy Scramble  16.30 - Ashling   17.45u: Camelia   19.00u: NoExcuse   20.15u: Tensfield   21.30u: Moonsnake   22.45u: Up Your Mule   00.00u: DanteS


Over het Festival:
Rootsrock is aan zijn negende editie toe! We kunnen nu met recht zeggen dat we een geschiedenis hebben! Alle faciliteiten van een festival in het kader van onze tuin.
Gedragen op de vleugels van het succes van vorige jaren gaan we op het zelfde elan door. We treden nog steeds verder in de sporen van de echte rootsrock, een terugkeer naar de oorsprong van de Rock 'n Roll, de versmelting van de blues en country en de revival van de folktraditie.
We hebben oude rockers, die zich uit hun aftandse garages en stamkroegen konden sleuren naast het vingervlugge jonge geweld. Voor elk wat wils, van een uitgebreide tap tot verschillende eetgelegenheden en luxueus sanitair.
Redenen genoeg om de hele dag bij ons door te brengen op ons gratis festival! Voor jong, oud en voor iedereen toegankelijk. Kom genieten van de gezelligste Jazz, explosieve drumsolo's, briljant gitaarwerk, meeslepende covers en nagelnieuwe songs!
Info & You Tubes van de Bands